Meidän loma Gran Canarialla 2018.

IMG-20180304-WA0022

Puerto de Mogan

Tämä on minun toinen matkani Gran Canarialle. Ensimmäisellä kerralla kun oltiin siellä matkusteltiin saaren eri paikoissa tutustuaksemme paremmin saaren eri kohteisiin. Toisella matkallani tiesin tarkalleen mihin halusin mennä ja mitä tehdä.

Se on etuoikeus voida palata uudelleen paikkoihin jossa on käynyt aikaisemmin. Koska  niin voit nauttia rauhallisesti kaikista niistä paikoista, joista pidät eniten.

Tämän matka ero oli se, että matkusteltiin nyt meidän tyttäremme kanssa. Vaikka Kamila on pieni vielä, hän nautti lomasta todella paljon. Tyttäreni on hyvin seurallinen ja se on ihana asia että varhaisesta iästä lähtien hän voi tutustua toiseen maahan, ihmisiin ja kulttuuriin. 

Vuokratiin asunto Puerto Ricon kylästä, koska se sijaitsee muutaman minuutin ajomatkan päässä suosikkipaikoistani saarella, jotka ovat Puerto de Mogan ja Playa Amadores. Oltiin lomalla yksi viikko, jonka  jälkeen oltuani lomalla Chilessä lähes 2 kuukautta, viikon loma tuntui erittäin vähäiseltä ajalta. Joka tapauksessa nautittiin lomasta. Vuokrattiin myös  auto, jotta liikkuisimme helpommin meidän pienen tyttäremme kanssa.

Niille, jotka matkustavat lasten kanssa suosittelisin käymään Angry Birds Parkissa, joka sijaitsee Pueto ricon kylässä. Kamila tykkäsi siitä tosi paljon, se on niin hauska että aikuiset voivat nauttia samalla tavalla kuin lapset. Näin niin, etten osaa sanoa kuka tykkäsi enemmän mieheni vai tyttäreni.

Gran Canarian ruoka on herkullista. En yleensä  syö perunoita, mutta täällä valmistetaan perunoita, joka nimi on  ”papas arrugadas” Tyypillinen kanarialainen tapa valmistaa perunoita, jotka ovat todella hienoja. Suosittelen kovasti myös sinulle papas arrugadaksia  jos menet käymään Canarialla. Ne ovat maailman parhaita.

Seuraa blogia Facebook  ja Twitter.

Kuvagalleria. Klikkaa kuvaa suuremmaksi

Esta entrada fue publicada en Matkat. Guarda el enlace permanente.

2 respuestas a Meidän loma Gran Canarialla 2018.

  1. Felicidades por la hermosa foto….
    buenas noches

Jätä kommentti / Deja un comentario

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s