Meidän Chilen loma 2017-2018

20171214_193455Kuten tavallista meidän loma rakastetussa maassani Chilessä oli todella kiva. Ehkä parempi kuin koskaan, koska tällä kerralla voisin viettää enemmän aikaa siellä. Melkein 2 kuukautta Joulukuussa ja Tammikuussa, joka oikeasti oli ihana asia ja ylellisyys. 

Mieheni otti isyyslomaa ja minulla oli vapaata töistäni samaan aikaan, joten voitiin nauttia perheestäni ja kaikista maassani tarjoamista eduista, kuten: hyvä sää, ranta, herkullinen ruoka ja monia muita hyviä asioita mitä vain alkuperämaassa voi löytää.

Vaikein asia loman jälkeen on palata rutiiniin, töihin ja minulle kauhein asia on suomalainen talvi. Oli 8 astetta pakkasta Helsingissä kun saavuimme. Oli siis kylmää ja tuulista. On uskomatonta vaihtaa kesästä talveen ja sitä paitsi olen henkisesti aina valmis lämpimään ja mutta en koskaan kylmään. 

Oli ihana perheloma ja meillä oli hauskaa aikaa, mutta epäilemättä, kuka eniten nautti oli  rakas tyttäreni Kamila. Tyttäreni nautti isovanhempien, sedän, tädin ja serkkujen rakkaudesta. Kamila puhui kaikkien kanssa joka paikassa, johon me mentiin. Rakastin nähdä tyttäreni asuvan vähän aikaa maassani ja minun kansani lähekkäin. 

Vallitettavasti en ottanut niin paljon kuvia kuin olisin halunnut, mutta joka tapauksessa haluaisin jakaa teidän kanssa muutamia kuvia lomastani.

Seuraa blogia Facebook  ja Twitter.

Kuvagalleria. Klikkaa kuvaa suuremmaksi

 

Esta entrada fue publicada en Matkat. Guarda el enlace permanente.

Jätä kommentti / Deja un comentario

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s