Mestarin aamupala

20170814_000546Olen niin hyvä syömään että, kun menen nukkumaan ajattelen aamupalaa. Oikeasti ja liioittelematta, siitä asti kuin menin naimisiin ja tulin asumaan Suomeen, aloitin syömään enemmän. Mutta kun olin nuorempi ja asuin Chilessä,  söin hyvin vähän. Söin kuin lintu.

Kuitenkin en ikinä ole lähtenyt kotoa syömättä aamupalaa, mieluummin jätän vähemmän aikaa meikkaamiseen tai miten vaan, mutta aina syön aamupalan. Ensimmäiseksi kun herään minulla on hirveä nälkä ja jos en ota aamupalaa ennen lähtöä yksinkertaisesti en toimi.

En pidä buffet aamupalasta, koska helposti voi ylensyödä. Minä olen tosi tyytyväinen minun suosikki aamiaisella, että joka aamu syön sen onnellisena ja  kiitollisena. Minun mestarien aamupala on seuraava: hedelmät yhdistettynä maustamatonta  ja maku jogurttia, kaksi kananmunaa ja maitokahvia. Tämän  aamupalan jälkeen olen valmis aloittamaan päiväni. Viikonloput ovat erityisiä, koska yleensä  mieheni valmistaa aamupalaa meille ja croissant on siinä lisänä.

Ennen äidiksi tulemista, rakastin syödä aamupalaa sängyssä. Jos ei tarvitse mennä töihin  aikaisin aamulla, heräsin ja valmistin aamupalani ja  laitoin sen tarjottimelle, sitten menin sänkyyn uudelleen ja söin  aamupalani rauhallisesti siellä.

Rakastan aamiaista ja jos olisin runoilija olisin ollut kirjoittanut runoja  aamiaisesta. Mutta koska en ole runoilija, mutta olen blogger- kirjailija,  tässä olen kirjoittamassa aamupalasta. Asiasta toiseen, olen jo nälkäinen kirjoittamaan ruoasta, vaikka olen juuri syönyt lounasta, varmasti minulla on oltava pieni aktiivinen eläin vatsassani, joka syö kaikki mitä syön.

Toisaalta, luulen että pääsyy koska aloitin syömään enemmän oli kun aloitin enemmän urheilemaan ja käymään kuntosalilla mistä on hyotyä ja haittaa  Suurin haitta on se, että nyt olen ”orja kuntosalille”, koska jos lopetan urheilun minä yksinkertaisesti lihoan, koska olen tottunut syömään paljon.

Mikä on sinun mestarin aamupala?

Seuraa blogia Facebook  ja Twitter.

Kuvagalleria. Klikkaa kuvaa suuremmaksi

 

 

 

Esta entrada fue publicada en Hyvinvointi. Guarda el enlace permanente.

3 respuestas a Mestarin aamupala

  1. chus dijo:

    Yo no desayuno, claro que tampoco me gusta madrugar. Si desayunase casi que se me juntaría con la hora de la comida 🙂

Jätä kommentti / Deja un comentario

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s