Chilen loma 2017

20170225_193237Onpa hienoa olla lomalla ja varsinkin lomailla omassa maassa. Tämä loma oli hyvin erityinen, koska matkustin Chileen tyttäreni Kamilan kanssa, mikä oli ihana mahdollisuus tutustua hänen toiseen kotimaahansa eli äitin kotimaahan.

Kuten tavallista, meillä oli ihana loma ja nautittiin hyvästä säästä, herkullisesta ruoasta ja kaikki mitä chileläinen kesä voi tarjota. Tämä oli ensimmäinen matka Kamilalla lentokoneessa ja olin huolissani tehdä niin pitkää matkaa pikku vauvani kanssa, mutta kiitos Jumalalle, meillä ei ollut mitään vaikeuksia. Koska huolimatta pitkästä matkasta, se tuntui lyhyeltä, kun pidin huolta Kamilasta.

Minä tykkään niin paljon merestä, auringosta ja rannasta, että olin vain muutamia päiviä Santiagossa ja loput lomasta kuten tavallisesti vietettiin rannalla. Pääasiallisesti lomani aikana kävin aamulla kuntosalilla ja päivällä oltiin rannalla. Oltiin Chilessä hieman yli kuukausi, mutta kuitenkin aika meni nopeasti.

Helmikuussa Viña del Marissa on Festival de Viña del Mar, joka on tärkein musiikkifestivaali Latinalaisessa Amerikassa. Fesitival de Viña del Mar kestää 6 yötä ja joka ilta esiintyy erilaisia laulajia, bändejä ja myös erilaisia stand up koomikkoja.

Me käytiin katsomassa Festival de Viña del Mar neljäntenä iltana, missä esiintyi Olivia  Newton-John, Peter Cetera ja ”jaja Calderon” chilelainen humoristi.  Tykkäsin todella paljon Viña del marin festivaalin ohjelmasta ja nautin olla siellä. Yksi asioista, jotka yllätti minua eniten oli esiintymislava, joka oli oikeasti todella iso ja mahtava erilaisine  valoineen. Tykkäsin myös paljon juhlatunnelmasta.

Lopettaakseni, minun täytyy myöntää ajattelleeni, että nyt minulla olisi helpompi tulla tyttäreni kanssa takaisin Chilestä Suomeen. Mutta se ei ollut kuin näin, koska tällä kertaa se oli vaikeampi. Kamila sai niin paljon rakkautta isovanhemmilta, sedältä ja serkuilta, että tunsin vahvempaa surua ja kaipuuta elää niin kaukana perheestäni. Mutta elämä on kuin näin. Kuitenkin tuntuu paremmalta tietää, että olen siunattu matkustaa usein kotimaahani.

Oletko kuullut festivaalin Viña del Marista aikaisemmin?

Seuraa blogia Facebook  ja Twitter.

Kuvagalleria. Klikkaa kuvaa suuremmaksi

Esta entrada fue publicada en Matkat. Guarda el enlace permanente.

2 respuestas a Chilen loma 2017

Jätä kommentti / Deja un comentario

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s