Olla äiti

20170506_173201Aamulla klo 9.32 syntyi Kamila ja samaan aikaan minulla oli iloa tulla virallisesti äidiksi. Halusin synnyttää luonnollisesti, mutta Kamila ei ollut oikeassa asennossa, sen takia lääkäri päätti hyvinvointimme vuoksi suunniteltuun keisarinleikkaukseen.

Oli tosi jännittävä yö ennen keisarileikkausta, enkä pystynyt nukkumaan juuri yhtään. Minulla oli valtava vatsa ja Kamila joutui lähtemään pois tavalla tai toisella, joten minulla ei ollut mahdollisuutta paeta.

Perjantaina aamulla kun tyttäreni syntyi, olin siellä sairaalassa makaamassa paareilla valmiina leikkaukseen ja vain rukoilin jumalaa, että kaikki menee hyvin. Kaikki  tapahtui todella nopeasti. Muutamassa minuuttissa lääkärit saivat Kamilan ulos ja laittoivat hänet lähelle minua ja me katsoimme toisiamme. Vihdoin näin Kamilan pikku kasvot, hiukset ja samanlaiset silmät kuin minulla. Monta kertaa kuvittelin tämän hetken ja lopulta siinä oli minun rakas tyttäreni ja hän katsoi minua ja minä häntä täynnä tunteita ja samalla huusin hiljaa ja sanoin hänelle minä rakastan sinua. Nämä merkittävät hetket elämässä säilyvät unohtumattomina äidin sielussa.

Kun 7 päivää sairaalassa oli kulunut vihdoin mentiin kotiin.  Kamila nukkui matkalla kotiin autossa ja minä tarkkailin häntä ja ihmettelin elämän ihmettä kun hän on niin pieni ja hento. Kuinka onnellinen ja kaunis Jumalan lahja on olla äiti.  Samalla  ajattelin että minulla on nyt suuri vastuu, Kamila on riippuvainen todellakin minusta. Rukoilin Jumalaa ja pyysin yhtä asiaa häneltä, että voisin olla hyvä äiti tyttärelleni.

Äitini sanoo minulle, että minä olen rakastanut tytärtäni ja se on totta, koska hän on koko ajan minun mielessäni. Kaikki asiat, olosuhteet, päätökset ja koko minun maailmani pyörii tyttäreni ympärillä. Suljen silmät ja siellä hän on ja hänen pikku kasvonsa ja hymynsä katsomassa minua. Kamila on minun suurin, kaunein ja puhtain rakkaus.

Olen kiitollinen Jumalalle äitinä olemisesta ja voin saada niin paljon rakkautta hänestä joka päivä. Kamila on 9 kuukautta ja olen nauttinut valtavasti joka päivä hänen kanssaan. Rakastan olla äiti ja kaikki se tekeminen mitä äitinä oleminen tarkoittaa esimerkiksi: minusta on kiva imettää, vaihtaa vaippoja, antaa ruokaa, kavellä rattaiden kanssa. Mistä eniten tykkään kun aamulla hän herää ja antaa minulle hänen ensi hymynsä.

Mikä olisi elämäni ilman sinua rakas tyttäreni, minun aarteeni joka valaisee päiväni olemassaolollaan. Äiti on paras ja kaunein arvonimi, jonka voisin saada tässä elämässä. Ei mitään muuta kuin onnen kyyneleitä silmistäni, kun puhun ja kirjoitan sinusta rakas tyttäreni, ja mukava ajatella että parhaat päivät ovat vielä tulossa minulle ja isällesi sinun kanssasi Kamila Linda.

Hyvää äitienpäivää kaikille!

Seuraa blogia Facebook  ja Twitter.

Kuvagalleria. Klikkaa kuvaa suuremmaksi

Esta entrada fue publicada en Nelikymppinen äiti.. Guarda el enlace permanente.

Jätä kommentti / Deja un comentario

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s