Takaisin kuntosalille

wp_20160319_16_36_17_pro

Perjantaina 14 lokakuuta 2016 menin takaisin kuntosalille vuoden treeni tauon jälkeen ja 3 kuukautta tyttäreni syntymän jälkeen. Rehellisesti voin sanoa, että ei ollut niin kamalaa kuin ajattelin, pikemminkin se oli todella kamalaa..

Ehkä ei ole niin kamalaa fyysisesti, mutta kyllä henkisesti. Voitko kuvitella, että en ollut huomanut aikaisemmin että kuntosalilla on niin paljon peilejä. Kun on hyvässä kunnossa, on ihanaa että niitä on, mutta nyt oli helppo huomata, että olen lihava. Tein ison virheen kun laitoin samat urheiluvaatteet  päälle kun olin hyvässä kunnossa,  järkyttävää! Sitten moraalinen opetus, jos ei halua olla naurettava, niin on parempi kayttää urheiluun löysempiä vaatteita.

Ennen raskautta kun kävin salilla, olin tottunut tekemään rauhallisesti minun harjoittelu rutiinit, venyttelyt, suihkussa ja saunassa käymisen. Mutta nyt kun kultaseni Kamila tuli maailmaan, tarina on täysin erilainen. Salilla kun tein minun harjoittelu rutiineja, minun tyttäreni oli mielessani koko ajan ja välissä minä soitin pari kertaa miehelleni tietääkseni miten on mennyt Kamilan kanssa. Olin niin kiireinen tulemaan takaisin kotiin nähdäkseni tyttäreni, että kävin niin nopeasti suihkuissa, että edes en pessyt hyvin hiuksiani. Tuntevatko isät samaa kuin me?

Raskauden aikana lihoin 14 kiloa, nyt tarvitsen laihtua vielä 5 ylimääräistä kiloa. En voi vielä tehdä suurella teholla, joten olen suunnitellut tehdä 2 kuukautta vain aerobisia harjoituksia polkupyörällä ja paljon erilaisia vatsalihaksia. Toivottavasti onnistuu! Täytyy syödä terveellisesti myös.

Tällä hetkella minä en ole hyvä kunnossa ja ulkomuotoni on erilainen kuin aikaisemmin, mutta ei se mitään, jos kotona minulla on kaunein enkelini Kamila. Ulkomuoto voi parantua (toivottavasti) ja toivon jonain päivänä kun käyn kuntosalilla, niin peilit hymyilevät minulle taas.

Kiitos mielenkiinnosta ja kommenteista!

Seuraa blogia Facebook  ja Twitter

 

 

Samanaiheiset teemat:
Venyttely. Elämä ja hyvinvointi.
Meikin kanssa vai ilman meikkiä?
Nelikymppinen äiti.

Esta entrada fue publicada en Hyvinvointi, Kauneus, Nelikymppinen äiti.. Guarda el enlace permanente.

2 respuestas a Takaisin kuntosalille

  1. La maternidad produce cambios importantes en la mujer, pero el más extraordinario, sin duda, es el amor incondicional por el hijo.
    Disfruta del momento, los reajustes fisiológicos llevan su tiempo..

    Un abrazo

Jätä kommentti / Deja un comentario

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s