Äidin voima.

DSC01210Äidilläni on vahva ja epätavallinen nimi. Hänen nimensä on Covadonga ja hänen ystävät sanovat häntä nimellä Cova ja minulla on onni kutsua häntä äidiksi. Hänen nimensä kuvastaa äitiäni tosi hyvin, sillä hän on vahva, epätavallinen, ystävällinen nainen täynnä rakkautta meitä jokaista hänen lastaan kohtaan.  

Mitä elämä olisi ilman äitiäni? Se on jotain mitä on mahdoton kuvitella, koska äitini läsnäolo on ollut aina elämässäni ja kiitos äidille kun olen se henkilö mikä olen nyt.

Olen tosi kiitollinen, että hän on pyhittänyt elämänsä yksinomaan hoitamaan meitä. Kolme lasta ei ole helppo tehtävä, mutta hän aina muistuttaa meille, että olemme hänen elämänsä ilo.

Kun olin lapsi, muistan nauttivani hänen herkullisista ruuista.  Hän oli myös rento ja eikä painostanut minua liikaa opiskeluun. Silti olin tosi hyvä opiskelija. Kuinka ironista? Tekiköhän äiti niin tarkoituksella?

Olen aina tuntenut valtavasti rakkautta ja suojaa äidiltäni, joka tekee minut onnelliseksi ja itsevarmemmaksi. Olen onnekas kun tiedän, että voin luottaa häneen kaikissa asioissa ja saan hänen varauksettoman rakkauden.

Nyt kun olen aikuinen, voin sanoa, että äitini on paras ystäväni minulle ja olen paras ystävä myös hänellekin. Hän on ystäväni, joka rakastaa ja hyväksyy minut sellaisena kuin olen, minun virheineni ja onnistumiseni. Voin luottaa täysin häneen ja tiedän, että jokainen meidän keskustelumme jää vain meidän kesken.

Olla kaukana äidistäni, on ollut todella vaikea asia minulle. Kiitos Jumalalle, olen usein matkustanut Chileen ja yritän olla silloin hänen kanssaan koko ajan.

Yksi niistä ominaisuuksista, joista tykkään eniten äidistäni, on hänen ilonsa. Äitini on kaunis nainen sekä ulkoa ja sisältä. Olen aina sanonut, että minun isälle oli lottovoitto mennä naimisiin hänen kanssaan.

Minun äitini asettaa riman korkealle ja toivon joku päivä olevani yhtä hyvä äiti kuin hän. Hellä, rakastava ja minulle hän on yksikertaisesti täydellinen äiti.

Kiitos mielenkiinnosta ja kommenteista!

Seuraa blogia Facebook  ja Twitter.

Kuvagalleria. Klikkaa kuvaa suuremmaksi

Esta entrada fue publicada en Kaunis elämä. Guarda el enlace permanente.

7 respuestas a Äidin voima.

 1. chus dijo:

  ¿Covadonga? debe ser un nombre un tanto atípico en Chile.

 2. Sí, lo es! Y en tu país es común el nombre Covadonga?

 3. chus dijo:

  Besos Viviana 🙂

 4. Carmen dijo:

  Covadonga es un nombre especial, lo he oido algunas veces. Yo, como tu, tengo a mi madre lejos pero hablamos cada semana por telefono y ella tambien es mi mejor amiga. Gracias por pasarte por mi blog. Muchos abrazos!

 5. Hola guapa!
  Muchas gracias a ti también por pasar por aquí y comentar!
  Dios bendiga a nuestras queridas madres. Realmente es una maravilla que nos podamos comunicar con ellas por teléfono regularmente.
  Que tengas un excelente día! Abrazos y nos estamos leyendo 🙂

Jätä kommentti / Deja un comentario

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s