Menkat ja vaihdevuodet. Miehet vastaan Naiset.

1661062_10152001721946395_1103129800_nKuinka mieheni on aina tasapainossa ja ei ole niin bipolaarinen kuin minä? Vastaus on yksinkertainen. Missä naiset eroavat miehistä on, että miehet eivät kärsi kuukautisista, eikä vaihdevuosista.

Normaalisti voisi sanoa, että olen sympaattinen, hieno, positiivinen ja tasapainoinen nainen. Paitsi päivää ennen kuin minulla tulee menkat, jossa sekoitus eri hormoneja alkaa saamaan erinäisiä vaikutuksia aikaan. Samaan aikaan mieheni kysyy minulta onko menkat alkamassa ja tietenkin hän aina arvaa käyttäytymisestä kun menkat on tulossa.

Onko miehet ja naiset samanlaisia?  Ilman aikomustakaan alentaa miesten arvoa, ei kukaan voi kieltää sitä, että naisen keho on paljon monimutkaisempi kuin miesten. Ollakseen nainen on oltava fyysistä ja henkistä kykyä selviytyä hormonaalisista muutoksista, jotka tulevat joka kuukausi ja jatkaa normaalisti elämäämme töissä, koulussa, kotona ja jne. Toisaalta naisen on mahdollista synnyttää ja imettää lapsia.

Lopulta kun menkat loppuvat, vaihdevuodet ovat tulossa, joka merkitsee naiselle estrogeeni hormonin vähenemistä, kuumia aaltoja, enemmän ärtyisyyttä, kuivaa ihoa ja paljon muita muutoksia on tulossa. Sitten jokainen nainen on aloitettava tuntemaan itsensä uudelleen. Sitten kysymys ei ole enää onko menkat alkaneet, vaan kysymys on onko vaihdevuodet alkaneet? Järkyttävää!

Naisena oleminen on haastavampaa? Luulen niin, mutta miehet puolustavat itseään sanomalla että he ajavat partaa joka päivä, voidakseen olla tasoissa naisten kanssa. Onpa huono asia todellakin teistä miehistä, että he tarvitsevat ajaa parta joka päivä. Sitten huomaan, että miehet eivät tiedä, mitä on saada pallien sijasta munasarjat, jotka ensi silmäyksellä ei näy, mutta ne ovat kehon sisällä hyvin järjestyneet.

Ollaanko miehet ja naiset samanlaisia? Esimerkiksi naisella on 3.000 sanaa puhua päivässä, mutta miehellä on vain 1000 sanaa päivässä. Kun tapaan kavereitani keskusteluissa kahvilla tai lounaalla ja jos meitä on kolme, me tarvitsemme ainakin yhden tunnin henkilöä kohden keskusteluun. Niin kun naiset tulemme kotiin illalla, me voidaan vieläkin jatkaa keskustelua miehen kanssa. Miehet näyttävät olevan käyttäneet heidän tuhat sanaansa jo aikaisemmin.

Ollaanko miehet ja naiset samanlaisia? Luulin, että olin kilpailuhenkinen, mutta jos vertaan itseäni miehiin, niin siinä on suuri ero. Voin harrastaa urheilua ainoastaan nauttimista varten ja viettää hauskaa aikaa ja yleensä kun pelataan mieheni kanssa tennistä, golfia ja muuta liikuntaa hän aina voittaa. Viime kerralla kun keilasin mieheni kanssa, oli minulla yksi niistä päivistä jolloin olin pelannut tosi hyvin ensimmäinen kerran historiassani ja olin johdossa. Kaikki oli naurua ja hauskaa kunnes kasvatin johtoani, sitten se ei ole vaan hauska peli enää, kun mieheni sai kilpailu henkeä ja alkoi pelata todella hyvin.

Miehiä kunnioittaen on parempi, että minä en jatka kirjoittamista tästä aiheesta enää…

Siltä varalta että joku ajattelee, MINULLA EI OLE NYT KUUKAUTISIA!

Kiitos mielenkiinnosta ja kommenteista!

Seuraa blogia Facebook  ja Twitter.

Samanaiheiset teemat:
Pakkaamassa matkalaukkua. Miehet vastaan Naiset
Vanhempien perintö. Mikä sinun nimesi on?
Hammaslääkäri vastaan Naistentautien erikoislääkäri
Oletko nirso syömään?
Mitä ajattelet kun ajat autoa?
Mitä haluaisit olla isona?
Muistatko minut?

Esta entrada fue publicada en Kaunis elämä. Guarda el enlace permanente.

3 respuestas a Menkat ja vaihdevuodet. Miehet vastaan Naiset.

  1. chus dijo:

    Me gusto tu post. Lástima que el traductor de google aún sea un poco puritano y haga algunas traducciones sui generis. Pero nadie es perfecto! 🙂

Jätä kommentti / Deja un comentario

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s