Arucas ja Firgas. Gran Canaria osa 4.

Firgas

Firgas Gran Canaria 2015. vivianakantosalo.com

Las Palmasista aloitimme meidän seikkailumme matkustamalla autolla rannikkoa pitkin Arucasiin ja Firgasiin. Samalla ihailimme rannikon kaunista maisemaa.

Ennen saapumistamme Arucasin kylän perille, kävimme Arucasvuorella, missä on ihana näköalapaikka erityisesti valokuvaharrastajille. Mikä yllätti minua eniten, oli Arucaksessa sijaitseva Juan Bautistan kirkko tai Arucasin Kirkko. Tämä kirkko on oikeasti kaunis ja mitään kateutta tuntien yhtä hieno kuin kuuluisat katedraalit maailmassa. Oikeasti todellista ylellisyyttä, että pienessä paikassa kuin Arucas, on niin mahtava kirkko.

Lähellä kirkkoa oli pieni hedelmäkauppa ja kiitos että meillä on sama kieli, aloimme heti keskustelemaan meidän lomasta myyjän kanssa. Sillä aikaa kun keskustelimme hänen kanssaan, hän suositteli meille käymään Tejedan kylässä.

Arucaksesta otimme suunnaksemme matkan kohti toista pientä Firgaksen kylää Gran Canarialta. Me pysähdyimme katselemaan ja kävelemään kylän keskustassa ja joka kertaa kuin otin kuvia ajattelin: voi olla postikortti kuva.

Tervetuloa seuraavalle blogikirjoitukselle Gran Canariasta. Silloin aion kirjoittaa mahtavasta Tejedan kylästä. Nähdään! 🙂

Kuvagalleria. Klikkaa kuvaa suuremmaksi

Aikaisempia tarinoita:
Gran Canaria osa 1. Puerto de Mogán.
Gran Canaria Osa 2. Playa Amadores.
Gran Canaria Puerto Rico Osa 3. Veneretki ja delfiinejä.

Esta entrada fue publicada en Matkat. Guarda el enlace permanente.

Jätä kommentti / Deja un comentario

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s