Gran Canaria Osa 2. Playa Amadores.

WP_20150226_13_18_36_Pro

Playa Amadores Gran Canaria 2015. vivianakantosalo.com

Rakastavaisten ranta. Mikä mielenkiintoinen nimi rannalle, eikö niin? Meri, ranta ja aurinko! Mitä muuta voisi haluta, ne ovat oikeasti täydellinen kombinaatio ja kaikki mitä tarvitset nauttiaksesi elämästä ja lomastasi. On uskomatonta, mutta vain katsomalla merta, rantaa ja aurinkoa se tekee minulle kivan olon ja antaa paljon energiaa.

Rakastavaisten ranta oli minun lempirantani lomani aikana Gran Canarialla. Se on kaunis, pieni ja rauhallinen ranta, joka sijaitsee lähellä Puerto Ricoa. Tällä rannalla kaikki on puhdasta ja hyvin organisoitu. Parasta ovat maisema ja meren väri. Valitettavasti helmikuussa meren vesi ei ole vielä kovin lämmintä, mutta kuitenkin uin meressä. Siellä on myös monia ravintoloita meren rannan tuntumassa.

Yhtenä iltapäivänä kävimme myös Amadores Beach Clubilla, mikä on yksityinen Klubi ja sijaitsee Rakastavaisten rannalla. Amadores Beach Clubilla on ulkona uima-allas, poreallas ja todella mukavat sohvat. Se on tyylikäs paikka ja rentouttava. On mahdollista syödä ja juoda siellä ja sitä varten he antavat sinulle kaukosäätimen, jossa painamalla painiketta voit soittaa tarjoilijoille ja tilata mitä sinä haluaisit. Dj on soittamassa mukavaa musiikkia ja tarjoilijat ovat valmiina tarjoilemaan. Se on vähän kallista, mutta kannattaa käydä, jos haluat tuntea itsesi hetken rikkaaksi ja kuuluisaksi yhden päivän. Lisätietoja http://amadoresbeachclub.com

Seuraava kerralla aion kirjoittaa Puerto Rico turisti paikasta 😉

Kuvagalleria. Klikkaa kuvaa suuremmaksi

Aikaisempia tarinoita:
Gran Canaria osa 1. Puerto de Mogán.

Esta entrada fue publicada en Matkat. Guarda el enlace permanente.

Jätä kommentti / Deja un comentario

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s