Gran Canaria osa 1. Puerto de Mogán.

WP_20150227_19_55_51_Pro

Puerto de Mogán 2015. vivianakantosalo.com

Tämän on ollut minun ensimmäinen matka Gran Canarialle ja toivottavasti ei ole viimeinen. Saari on yksi niistä paikoista, jonne ehdottomasti haluaisin palata takaisin ja pian.

Meidän matkamme kesti viikon ja vuokrasimme auton koko matkan ajaksi, joka oli oikeasti fantastinen, koska me voimme tutustua erilaisiin paikkoihin. Autolla on myös helppo lähteä ja palata takaisin lentokentälle. Maantiet ovat hyvässä kunnossa ja ovat hyvin leveitä kolmen ja neljän kaistan moottoriteitä.

Tässä ensimmäisessä osassani matkaani Gran Canrian saarelle aloitan Puerto de Mogánista. Pienestä kylästä, jossa mielellään voisi asua tai olisi ihana paikka hankkia loma-asunto sieltä.

Miksi tykkään Puerton de Mogánista? Koska se on pieni, rauhallinen ja viehättävä kylä. Siellä on valkoiset talot ja ikkunat on maalattu silmiinpistävän vihreällä, kauniita kukkakoristeita, jahteja ja pienveneitä satamassa. Käveleminen käsi kädessä mieheni kanssa auringonlaskun kaduilla Puerto Mogánissa tekee siitä erittäin romanttisen paikan.

Huolimatta siitä, että Puerto Mogán on pieni paikka, siellä on erilaisia ravintoloita jonne voi mennä syömään. Minä rakastan syömistä hyvässä ravintolassa, missä on rauhallista ja herkullista hyvää ruokaa. Tämä on tärkeä asia minulle kun olen lomalla.

Löysimme todella herkullisen ravintolan, jossa ruoka ja tunnelma oli ihana. Ravintolan nimi on Basil’s Bistro, joka sijaitsee satamassa merinäköalalla, jossa useimmat ravintolat ovat.

Ensimmäistä kertaa kun kävimme Basil’s Bistron ravintolassa, tilasimme erilaisia kaloja ja äyriäisiä mitkä oli grillattu kahdelle henkilölle. Ruoka oli oikeasti herkullista. Ei ole ollut tapana syödä kahta kertaa samassa paikassa, mutta koska tykkäsimme niin paljon ruoasta tässä ravintolassa, niin seuraavana päivänä tulimme takaisin samaan ravintolaan. Toisella kertaa halusin maistaa tonnikala pihviä, joka oli myös loistava.

Ravintolan isännän tietäessä, että olimme toista kertaa perättäin syömässä samassa paikassa, hän kysyi meiltä, jos tykkäisimme punaviinistä, jota olimme juomassa ja hän antoi meille viinipullon meille lahjaksi. En ollut koskaan ennen saanut lahjaksi viinipulloa ravintolasta. Tämä oikeasti sinetöi meidän ihanan toisen romanttinen illan Puerto de Mogánissa.

Pian kirjoitan II osan Gran Canarian matkastani. Tällä kertaa aion kertoa Playa Amadoresista. Kiitos mielenkiinnostasi!

Kuvagalleria. Klikkaa kuvaa suuremmaksi

Elämä sellaisena kuin se on…Facebook  & Twitter

Aikaisempia tarinoita:
Elää ulkomailla Suomessa
Kehityn joka päivä enemmän
5 asiaa mistä minä tykkään eniten Suomesta
Casablanca viinireitti. Chile
Nyt tai ei koskaan
Kesä Suomessa
Pakkaamassa matkalaukkua. Miehet vastaan Naiset
Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Suomessa älä edes ajattele sitä.
5 asiaa, mistä tykkään eniten Chilestä
Minun Nizzan matka
Vanhempien perintö. Mikä sinun nimesi on?
Hammaslääkäri vastaan Naistentautien erikoislääkäri
Suomalainen Sauna
Elämäni pahin matka
Valkoinen Joulu Suomessa
Naimisissa ulkomaalaisen kanssa
Chilen loma 2014-2015

Esta entrada fue publicada en Matkat. Guarda el enlace permanente.

Jätä kommentti / Deja un comentario

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s