Chilen loma 2014-2015

sushiMinun viimeisin loma Chilessä on kuvina, koska yksi kuva puhuu enemmän kuin tuhat sanaa. Joka tapauksessa 3 asiaa mitä eniten tein lomani aikana Chilessä olivat seuraavat:

Syöminen: Kun olen Chilessä vaikuttaa siltä, että minä en olisi koskaan syönyt elämässäni ja aloin syömään kuin olisi maailmanloppu. Pahinta valitettavasti on se, että minulle tulee ylimääräisiä kiloja kun tulee syötyä niin paljon. Minulle tuli hankittua Chilestä 5 ylimääräistä kiloa vain 4 viikon aikana.

Perheeni kanssa oleminen: Olin koko ajan perheeni lämpimässä ilmapiirissä. Meillä oli pitkät keskustelut rakkaan äitini kanssa. Puhuttiin uusia tarinoita ja vanhoja tarinoita toistaen, jotka ovat parempia vuosi vuodelta.

Fyysinen aktiivisuus: Eräänä aamuna menin ulos urheiluvaatteissa pukeutuneena ja argentiinalainen poika kysyy minulta: aiotko juoksemaan? Vastasin hänelle että en, olen menossa kuntosalille. Sitten poika vastasi minulle, mutta loma on lepäämistä varten!

Lepäämistä varten? Ei mitenkään, totuus on että minä olen naimisissa liikunnanopettajan kanssa ja hän on urheilu hullu. Täten haluaisin tai ei, minun täytyy urheilla. No liioittelematta, minä urheilen koska haluaisin tehdä liikuntaa myös. Lopulta olin kuntosalilla melkein joka päivä.

Mitä sinä teet lomallasi?

Elämä sellaisena kuin se on…Facebook  & Twitter

Kuvagalleria. Klikkaa kuvaa suuremmaksi

Aikaisempia tarinoita:
Elää ulkomailla Suomessa
Kehityn joka päivä enemmän
5 asiaa mistä minä tykkään eniten Suomesta
Casablanca viinireitti. Chile
Nyt tai ei koskaan
Kesä Suomessa
Pakkaamassa matkalaukkua. Miehet vastaan Naiset
Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Suomessa älä edes ajattele sitä.
5 asiaa, mistä tykkään eniten Chilestä
Minun Nizzan matka
Vanhempien perintö. Mikä sinun nimesi on?
Hammaslääkäri vastaan Naistentautien erikoislääkäri
Suomalainen Sauna
Elämäni pahin matka
Valkoinen Joulu Suomessa
Naimisissa ulkomaalaisen kanssa

Esta entrada fue publicada en Matkat. Guarda el enlace permanente.

Jätä kommentti / Deja un comentario

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s