Hammaslääkäri vastaan Naistentautien erikoislääkäri

DSC01328En tiedä, kumpi on pahempi, mennä hammaslääkäriin vai naistentautien erikoislääkäriin. Ei väliä, sillä monta kertaa olen käynyt molemmissa, aina se on epämukavaa. Ongelma on se, että se ei ole vapaavalintainen. Terve ihminen pitäisi tarkistaa ainakin kaksi kertaa vuodessa.

Minulla oli kauhea viikko. Jos minulla olisi mahdollisuuksia pyyhkiä tämä viikko täysin pois minun makeasta elämästäni, niin tekisin sen. Ensiksi kaikki minun hampaani olivat hyvin kipeät, tämän lisäksi minusta tuntui että minulla alkoi flunssa. Ajattelin että hampaani olivat kipeät ja sen takia tuli myös flunssa. Samalla viikolla minulla oli vieraita ulkomailta kotonani ja minulla oli paljon töitä pitkän loman jälkeen.

Hammas kipu pahentui ja särkylääkkeillä ei ollut mitään vaikutusta. Torstaina en voinut kestää sitä hirveää kipua, mikä ei antanut jatkaa työskentelyä päivittäisten rutiinien parissa. Soitin yksityishammasklinikalle ja siellä ei ollut aikaa kun vasta ensi viikon tiistaiksi. En kestänyt enää kipua, joten perjantaina kahdeksalta aamulla kävin hätäensiapupäivystyksessä lievittämässä kipua. Päivän jälkeen kipu keskittyi vain yhteen takahampaaseen.

Nojasin hammaslääkärin tuoliin ja tarkastus alkoi. Hammaslääkäri löysi tarkalleen hampaan missä kipu oli. Kaikki meni nopeasti ja parissa sekunnissa, hän otti injektioruiskun ja alkoi laittaa minulle puudutusta ja istui kirjoittamaan tietokoneelle. Sillä aikaa hammaslääkärin assistentti alkoi valmistaa kaikkia työvälineitä. Hermostuin ja ajattelin kysyä, että mitä aiot tehdä minulle? Apua! Ajattelin että hän ottaisi pois minun takahampaani. Sitten minulla oli kanttia kysyä häneltä, että anteeksi, olisitko niin ystävällinen ja kertoisit minulle, mitä ajattelet tehdä minulle. Hammaslääkäri selitti rauhallisesti, että minun takahammas on tulehtunut ja siihen täytyy tehdä juurihoito.

Olin jonkun henkilön kanssa jota en koskaan ollut nähnyt ja nojaan hammaslääkärin tuoliin, missä valokeila paistaa suoraan naamaani. Hammaslääkäri alkaa tehdä hänen työtään antamatta minulle yhtään aikaa reagoida hänen tekemisiin. Kaikilla voimillani rukoilin Jumalaa, että hammaslääkäri tietää hyvin hänen työnsä, koska se oli minulle ensimmäinen juurihoito. Surullista on tietää, että menetät takahampaan, vaikka fyysisesti takahammas pysyy siellä yhdessä muiden hampaiden kanssa, mutta ilman kuollutta hermoa.

Vapisin kuin haavanlehti, puristin nyrkkiäni, hikoilin, haluaisin kuolla ja lisäksi kehoani kutitti kokonaan. Sen sijaan hammaslääkäri oli kuin kala vedessä, ja hän vain hyräili laulun melodiaa samalla kun hän operoi hammastani. Uskomatonta!

Hypoteettisessa tapauksessa: Mitä tapahtuisi jos mieheni olisi hammaslääkäri? Ehkä minulla olisin täydellinen hymy ja ei tarvitsisi kuluttaa niin paljon rahaa hammaslääkäriin? Nämä olivat minun ajatukset kun vapisin ja suuni oli auki, kun hammaslääkäri työskenteli. Luultavasti kävisin useammin hammaslääkärissä jos mieheni olisi hammaslääkäri koska olisi outoa pelätä miestäni.

Kuitenkin yhdestä asiasta olen varma. En olisi halunnut olla naistentautien erikoislääkärinä aviomiestä. Millainen keskustelu teema voisi olla hänen kanssaan hänen työstään. Kauheaa!

Kumpi sinulle on pahempi hammaslääkäri vai naistentautien erikoislääkäri?

Aikaisempia tarinoita:
Elää ulkomailla Suomessa
Kehityn joka päivä enemmän
5 asiaa mistä minä tykkään eniten Suomesta
Casablanca viinireitti. Chile
Nyt tai ei koskaan
Kesä Suomessa
Pakkaamassa matkalaukkua. Miehet vastaan Naiset
Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Suomessa älä edes ajattele sitä.
5 asiaa, mistä tykkään eniten Chilestä
Minun Nizzan matka
Vanhempien perintö. Mikä sinun nimesi on?

Esta entrada fue publicada en Kaunis elämä. Guarda el enlace permanente.

2 respuestas a Hammaslääkäri vastaan Naistentautien erikoislääkäri

  1. Hammaslääkäri! Vaikka olenkin työskennellyt molempien apulaisena…

Jätä kommentti / Deja un comentario

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s