Pakkaamassa matkalaukkua. Miehet vastaan Naiset.

DSC02311Jos sinä olet mies, parempi että et lue tätä tarinaa. Minulla on käsitys, että miehille matkalaukun pakkaaminen on pala kakkua. Ei väliä jos on pitkä tai lyhyt matka, joka kerta kun me matkustamme mieheni kanssa, hänelle matkalaukun pakkaaminen kestää vain 5 minuuttia tai vähemmän. Minä ihmettelen kuinka se on mahdollista, että hänellä kestää niin vähän aikaa pakata matkalaukkua? Minulla kun matkalaukun pakkaaminen kestää ikuisesti.

Ongelmaksi muodostuu matkalaukun kiloraja, paljonko voit ottaa matkalaukkuun tavaraa matkaa varten. Tavallisesti voit ottaa yhden matkalaukun maksimissaan 23 kiloa ja käsimatkalaukussa 8 kiloa. Muutamaan vuoden jälkeen mietittyäni tätä asiaa, olen todennut että henkilö joka asettaa matkalaukun kilorajoja, täytyy olla mies, koska miehille 23 kiloa on enemmän kuin tarpeeksi. Mutta meille naisille 23 kiloa ei ole mitään. Juuri tästä asiasta alkaa painajainen matkalaukun pakkaamisessa. Kuinka voin vähentää kaikki minun vaatekomeroni vaatteet yhteen 23 kilon matkalaukkuun. Se on melkein mahdoton tehtävä.

Nyt mukaan täytyy ottaa huomioon lahjoja ja matkamuistoja tähän 23 kiloon. Sitten on 3 kiloa vähemmän tavaraa matkalaukussa. Viikkoa ennen matkaa kysyn mieheltäni, oletko ajatellut mitä vaatteita otat matkalle? Minun mieheni katsoo minua kuin olisin tehnyt hänelle kysymyksen kiinaksi tai kysymys on jostakin toiselta planeetalta. Selvä, vain minulle tuli mieleeni keskustella hänen kanssaan tästä asiasta, mutta se ei ole tärkeää hänelle. Se ei ole tärkeää hänelle, koska hän on mies.

Jos minä teen saman kysymyksen mieheni sijasta naisystävälleni, me voisimme puhua tästä aiheesta helposti noin 30 minuuttia tai enemmän. Tavallisesti henkinen prosessi matkalaukun pakkaamiseen alkaa viikkoa ennen matkaa. Tämän viikon aikana ajatellaan ja mietitään: Mitä vaatteita voin ottaa? Mitkä kengät otan mukaan? Mitä lisälaitteita tarvitsen: laukut, huivit, vyöt ja niin edelleen…? Mitä minulta puuttuu ja mitä tarvitsen ostaa? Millainen sää tulee olemaan maassa, missä menen käymään?

Oikeasti välttämättömin on passi ja lentoliput mitä miehet ajattelevat. He ovat aivan oikeassa, mutta tämä kestää vain pari sekuntia matkalaukun pakkaamisen lopussa kun melkein kaikki on valmista.

Voitte nähdä, että tehdessäni matkalaukun pakkaamisen prosessia, on se osa matkasta, josta minä tykkään vähemmän kun minun täytyy matkustaa jonnekin. Haluaisin olla yhtä käytännöllinen kuin mies ja viidessä minuutissa pakata kahdet housut, pari t-paitaa, kengät, alushousut, hiusgeeli ja valmiissa matkalaukussa on painoa 10 kiloa vähemmän kuin sallittu 23 kiloa. Mutta olen nainen ja minä pidän naisena olemisesta, vaikka kärsin matkalaukun pakkaamisesta.

Aikaisempia tarinoita:
Elää ulkomailla Suomessa
Kehityn joka päivä enemmän
5 asiaa mistä minä tykkään eniten Suomesta
Casablanca viinireitti. Chile
Nyt tai ei koskaan
Kesä Suomessa

Esta entrada fue publicada en Kaunis elämä. Guarda el enlace permanente.

4 respuestas a Pakkaamassa matkalaukkua. Miehet vastaan Naiset.

 1. Tuija Oscarsen dijo:

  Totta. Mutta koita ujuttaa miehen laukkuun tuliaiset yms. Auttaa asiaa.

 2. Niinpä! Juuri näin minä olen tehnyt 😉
  Kiitos kommentistasi Tuija!

 3. Cheryl dijo:

  Tää asia menee juuri näin. Naisille pitäisi olla erikseen omat kilorajat..oisko vaikka 30 tai 35kg, kun miehet eivät yleensä kuitenkaan käytä tuota 23kg 😉😄
  JA totta, matka oikeestaan alkaa jo aiemmin kuin vasta sinä pvänä kun matkustaa..se alkaa fiilistelyllä millasta kohteessa on ja mitähän vaatteita ja kenkiä sitä tarvitsisi ja mitä olisi kiva käyttää…rakastan niin matkustelua..mutta pakkaaminen ja miettiminen mitä ottaa mukaan ja mitä joutuu jättämään on painajaista😡..mutta kunhan sen saa kuntoon ja pääsee kohteeseen, niin sit on lystiä😄😄😄😐

Jätä kommentti / Deja un comentario

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s